1. Fugtighedscreme til fedtet og acne udsat hud

En af de første skønhed fordele ved Moringa olie er, at det er en 'tør' olie. Det betyder, at når det påføres huden, trænger det dybt ind i løbet af få sekunder og efterlader huden 'tør' i stedet for fedtet. Dette er en super fantastisk grund til, at folk med fedtet og acne udsat hud bør bruge det som fugtighedscreme.

Du behøver kun at gnide 3-4 dråber på dine håndflader og derefter forsigtigt duppe dem på dit rene ansigt!

2. Moringa olie har antiseptiske egenskaber

Moringa olie er en af de få olier med stærke antiseptiske egenskaber. Det gør det fremragende til påføring på huden efter tatoveringer, til behandling af nedskæringer og sår, bugbid, hududslæt, psoriasis, eksem og andre hudforhold

3. Moringa olie fremmer rynkefri hud

Rig på antioxidanter og masser af nærende næringsstoffer, er det ingen overraskelse, at Moringa olie fremmer rynkefri hud! Næringsstofferne i den er også hurtige til at dykke ned i dine tørstige hudceller på grund af oliens høje penetrationsevne.

Det særlige ved Moringa olie er, at det har plantehormoner kaldet cytokininer, som hjælper med at fremme cellevækst samt forhindre ødelæggelse af hudvæv forbundet med aldring. Glem ikke, at den er rig på C-vitamin, der øger kollagen- og elastinproduktionen for ungdommelig hud!

4. Fremmer skønhed indefra og ud

Ja, Moringa olie alene er også spiselig! Den er fyldt med antioxidanter og næringsstoffer, der fremmer sund, hydreret og smidig hud plus langt lækkert hår indefra og ud!

Men konsulter din læge, før du indtager det som med de fleste naturlægemidler. Det er meget koncentreret. Ritual Oils er designet til topisk brug.

5. God til hudinflammatoriske tilstande

Da Ritual Oils er antiseptisk, fugtgivende og næringsrigt, er de en perfekt naturlig behandling mod dermatitis, psoriasis og eksem. Den bedste måde at anvende det på er, når din hud stadig er frisk fra brusebadet.

6. Rituelle olier bekæmper acne

På grund af dets antiseptiske egenskaber samt ikke-fedtende fugtgivende virkninger kan du bruge Ritual Oils på hud med tendens til akne. Fugt ansigtet ved at gnide 3-4 dråber på håndfladerne og dup dem forsigtigt på dit nyvaskede, fugtige ansigt. Det synker ind med det samme.

Og hvis du har pletter på vej, skal du duppe på en dråbe pr. Sted og ikke gnide det ind, lad det sidde på din bums så længe du kan. Gør dette, før du går regelmæssigt i seng. Se hvordan det hjælper med at lindre acne betændelse.

7. Moringa olie minimerer pletter og mørke pletter

En anden spændende skønhedsfordel ved Moringa olie er, at det hjælper med at minimere pletter og mørke pletter. Dette skyldes dets rige næringsindhold, herunder C-vitamin og E-vitamin. Du kan bruge den som pletbehandling på dine urenheder og mørke pletter ved hjælp af din rene pegefinger.

8. Moringa olie fugter tør hud

Meget som Moringa olie er fantastisk for dem med fedtet hudtyper, er det også godt for at afbalancere de naturlige olier i tør hud og fugtgivende hudceller. Det har et oliesyreindhold på ca. 65-73%, hvilket er ret højt. Olier med højt olieindhold er kendt for at fugte hudceller på et dybere niveau.

9. Moringa olie fremmer hårvækst

Ritual Oils er gode til at afværge irritationer i hovedbunden, lindre betændelse i hovedbunden og holde hårsækkene i topform. Dette fremmer væksten af sunde stærke lange hårstrå.

10. Fantastisk i din hovedbund

Ritual Oils føles lækre i hovedbunden! Det har en rensende eller afgiftende virkning, der driver gunk ud dybt inde i hårsækkene! Hvad mere er, er, at det er en stærk fighter af hovedbund infektioner, skæl, hovedbund acne, hovedbund psoriasis og hovedbund eksem. Når du påfører Ritual Oils i din hovedbund, renser, desinficerer og fugter det.

11. Beskytter huden mod hårdt vejr

Gamle egyptere slathered Moringa olie på deres hud for at beskytte det mod hårdt sollys i ørkenen. Det er først nu, at det bliver populært i den vestlige verden. Brug Ritual Oils til at beskytte din hud mod andre barske elementer som kolde, bidende vinde om vinteren. Bare læg en liberal mængde på din hud, og du er god til at gå!

12. Vidunderlig makeup primer

En anden dejlig måde at bruge Ritual Oils på er ved at lægge dit ansigt i lag med det, før du lægger makeup. Masser en fuld dråbe olie over hele ansigtet, koncentrer dig om de områder, der er tilbøjelige til afskalning. Så tag makeup på og wow! Huden ser mat ud, men alligevel frisk på samme tid. Det får makeup til at klæbe perfekt til din hud også. Prøv det!

13. Nærende negleolie

Ritual Oils er perfekte at bruge til at fugte sprøde negle, gøre dem skinnende og hjælpe med at holde dem sunde! Det efterlader heller ikke dine negle for fedtede, fordi det er en 'tør' olie.

14. Rituelle olier helbreder beskadiget hud

Ritual Oils Moringa Oil bruges til at helbrede hud, der er beskadiget af solen eller barske hudplejeprodukter. Du kan smøre Ritual Oils på solskoldning, betændelse i huden og følsom hud.

15. Bekæmper svampeinfektioner

En af de mest kendte fordele ved Moringa olie er, at det bekæmper svampeinfektioner på huden. Påfør en rigelig mængde Ritual Oils på berørte områder tre gange om dagen som en naturlig behandling.

16. Moringa olie fremmer sårheling

Moringa olie besidder sårheling egenskaber. Det har kraftige antiseptiske egenskaber, der kan hjælpe med at desinficere milde nedskæringer / slid, forbrændinger, bugbid og andre. Undersøgelser viser, at Moringa har helbredende virkninger, og det hjælper også med at reducere ar.

17. Fantastisk massageolie

Den lette og let absorberbare konsistens af Moringa olie gør det til en stor massage olie. Brugere har også sagt, at det hjalp med at reducere gigtsmerter, så du også kan bruge det direkte som smertelindringsolie.

18. Utrolig intimitetsolie

Ritual Oils er et meget bedre alternativ til almindelige intimitetsolier som kokosolie, mandelolie og abrikoskerneolie for at nævne nogle få. Påfør 2-3 fulde dråber på kroppen og masser dybt ind i de intime områder efter ønske.

19. Tattoo efterbehandling olie

Ritual Oils er den perfekte olie til at påføre direkte på friske tatoveringer på grund af dens antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Anvendelse af Ritual hjælper med at beskytte huden mod infektioner samt lette de kløende hudirritationer, der ofte opstår med postblæk.